Te koop of te huur

Bedrijfs-opslagpark ” Osingahôf ” Schettens Noord

De noordzijde van het terpdorp wordt al 10-tallen jaren ontsierd door een opslagterrein voor bouwketen, containers, steigermateriaal etc. Reden voor de eigenaar een plan te ontwikkelen om voor eens en altijd een nette/passende invulling te ontwikkelen. Immers als je alles netjes achter slot en grendel in loodsen bewaard en rondom mooi aankleed met groen en weinig ruimte overlaat voor buitenopslag dan is dat voor het dorp een prachtige aanvulling en dus meerwaarde. Gezien het feit dat alle straten in dorpen/wijken/steden vol staan met auto’s, caravans, campers, boten etc…..kunnen we niet anders dan op deze plekken her-ontwikkelen.  Helaas maakt de overheid het ons steeds moeilijker.

Huidige aanzicht sinds de jaren 70 en situatie vanaf toegangsweg

 

 

De wens is een passende & permante invulling van dit gebiedje. (illustratie)

Het terrein ligt aan de rand van het dorp (vrij landelijk uitzicht) en heeft een eigen ontsluitingsweg, is makkelijk en altijd vrij toegankelijk door de verhardingen rondom het gebouw, is er voldoende parkeergelegenheid gecreëerd en door de goede beveiliging voldoen onze units aan de voorwaarden van elke gebruiker. Hier zijn nog mogelijkheden voor de koop van een eigen ruim perceel grond en de realisatie van een eigen loods van ca. 15.00 x 30.00 meter met eventueel een bedrijfswoning. Vraag eens naar de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

Diverse opties zijn bespreekbaar.

(Huur) Koop van een perceel terrein is bespreekbaar. kad. 581 ( opp. ca. 2550.00 m2) waarvan deels bestemmingsplan en deels (nog) agrarische bestemming.

(Huur/koop van perceel landbouwgrond bespreekbaar kadastraal bekend als deels 337 (oppervlakte ca. 1200 m2)

(Huur/koop van een perceel met bouwvergunning geïsoleerde loods. ( 12.20 x 16.80 m1)

Wonen met werken hier lijkt haalbare kaart!

Te huur kantoor ruimte(n) 1e verdieping instap klaar

Te huur vanaf medio 2024 geïsoleerde (machinale) timmerwerkplaats (met vergunning voor spuiterij) met kantine en kantoor

Nieuwsgierig ? Neem dan contact met ons en informeer naar de verschillende mogelijkheden.

De afbeeldingen zijn indicatief (impressie)
Er kunnen geen rechten aan deze presentatie/info worden ontleend