kunststof massieve dakrandbekleding (renovatie)

Alle informatie op een rijtje

Hier treft u alle specifieke informatie van de dakrand van Keralit. De gunstige eigenschappen zorgen ervoor dat de dakrandpanelen moeiteloos zijn te monteren.

Dankzij het gepatenteerde ophangsysteem is de Keralit dakrand tot 3x sneller te monteren dan traditionele systemen. Overstekken kunnen in combinatie met de Keralit dakrand stijlvol worden afgewerkt met de Keralit sponningdelen. Dakranden worden in de volksmond ook vaak windveer, boeiboord of boeidelen benoemd.

Werkende breedte(n) zijn; 200, 250, 300, 350 mm met een dikte van 10 mm. Bevestigingsafstand van 30 cm h.o.h. en maximale Lengte van deze gevelpanelen van 600 cm is dit leverbaar in maar liefst 15 Kleuren !!

Wij kunnen deze prachtige panelen leveren maar ook inmeten, specificeren en of monteren met 10 jaar garantie. Onze monteurs zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring met de montage en verwerking van deze materialen.

Wij hebben zodoende voor elke goot een passende kunststof oplossing.

Naast Keralit, Swish, Unipanel, Vinyplus, Heering, Milin, NPI, hebben wij nog een ruim assortiment andere TOP merken ELK met zijn specifieke toepassing. ( composiet, hardschuim, volschuim en pvc producten)

De volschuim producten liggen gewoon op voorraad !!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Kom voor meer informatie eens langs!      Kijk hier referenties