Kunststof Keralit gevelbekleding (gevelrenovatie)

 

Een waardevolle investering

Keralit gevelbekleding is onderhoudsarm, hoogwaardig en niet van hout te onderscheiden. Verkrijgbaar in 3 verschillende modellen en meer dan 30 kleuren. Voor de waarde van uw huis is de juiste gevelbekleding van groot belang. U wilt echter zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen. Bovendien wilt u kunnen kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren. De gevelbekleding van uw woning moet lang meegaan en het liefst ook nog milieuvriendelijk zijn.

Verschillende modellen gevelbekleding

Met de kunststof gevelbekleding van Keralit kunt u uw gevel voorzien van een prachtige uitstraling. De diverse modellen en de tientallen kleuren zorgen ervoor dat Keralit gevelbekleding altijd bij uw woning past en dat u er geen omkijken meer naar heeft.

Bekijk onze referenties!

Kom langs in de showroom!

Duurzame gevelbekleding

Keralit is duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Keralit gevel- en dakrandpanelen worden geleverd in een uitgebreid kleuren pallet en zijn onderhoudsarm. Deze eigenschappen maakt Keralit uitermate geschikt voor toepassing bij gevelrenovatie en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw. Keralit is beschikbaar in verschillende soorten gevelbekleding en in diverse materialen. Het wordt in de volksmond ook vaak rabatdelen of kunststof schroten genoemd.

10 jaar garantie op uw gevelbekleding!

Keralit gevelbekleding is ook nog eens erg betrouwbaar en waardevast. U krijgt maar liefst 10 jaar garantie! Wist u dat Keralit gevelpanelen al meer dan 15 jaar probleemloos als gevelbekleding wordt toegepast en marktleider is in Nederland? Vraag hier gratis kleurmonsters  aan of mail uw aanvraag om direct prijzen te ontvangen van Keralit gevelbekleding.

Waar is Keralit gevelbekleding verkrijgbaar?

Gevelbekleding van Keralit is verkrijgbaar bij de erkende Friese dealer Buwalda in Schettens en eventueel ook gemonteerd in FRIESLAND, Groningen, Drenthe en Noord-Holland! Dus woont u nu in Bolsward, Sneek, IJlst, Joure, Heerenveen, Leeuwarden, Dokkum, Drachten, Franeker, Harlingen, Stavoren, Workum, Hindeloopen, Burdaard, Dronrijp, Wons, Wolvega, Stiens, Tjerkgaast, St. Nicolaasga, Parrega, Goutum, Jellum, Oosterwolde,  of in het meest noordelijkste puntje van Friesland vraag nu hier gewoon een vrijblijvende offerte aan of kom even langs!

Uw verkoopadres voor Friesland e.o.

Keralit Gevelbekleding is leverbaar in 3 verschillende sponningdelen.

  • Sponningdeel 143 mm.
  • Sponningdeel 190 mm.
  • Potdekselpaneel 177 mm.

Kom naar de showroom en bekijk onze prachtige praktische oplossing in het echt!

Keywords; gevelbekleding gevelbeschieting geveldelen gevelschroten rabat gevelrabat kunststof kunstof schroten pvc composiet rabatdelen houtstructuur houtnerf decornerf goedkope goedkoop aanbieding partij recycling recyclebaar onderhoudsvrij onderhoudsarm specialist montagebedrijf montagespecialist ervaring keraliet ceralit maar ook fortalit eurotexx milexx novicell Milin vinyplus eilanden bouwpaneel Terschelling Vlieland Ameland Schiermonnikoog eiland

 

Tijd om te genieten………………nooit meer schilderen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan   of  kom voor meer informatie langs in onze showroom!

De Keralit CLASSIC COLORS (met houtnerf) en 24 kleuren.

Ik wil graag meer weten over Keralit gevelbekleding