Keralit gevelbekleding en dakranden

Een waardevolle investering

Keralit gevelbekleding is onderhoudsarm, hoogwaardig en niet van hout te onderscheiden. Verkrijgbaar in 3 verschillende modellen en meer dan 30 kleuren. Voor de waarde van uw huis is de juiste gevelbekleding van groot belang. U wilt echter zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen. Bovendien wilt u kunnen kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren. De gevelbekleding van uw woning moet lang meegaan en het liefst ook nog milieuvriendelijk zijn. Met de kunststof gevelbekleding van Keralit krijgt uw gevel een prachtige uitstraling en zorgen de diverse modellen en kleurstellingen ervoor dat deze gevelbekleding altijd bij uw woning past.

Duurzaam

Keralit is een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. Het wordt geproduceerd uit gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. De gevel- en dakrandpanelen worden geleverd in een uitgebreid kleurenpallet, is onderhoudsarm, hoogwaardig en niet van hout te onderscheiden. Deze eigenschappen maakt Keralit uitermate geschikt voor toepassing bij gevelrenovatie en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw.

10 jaar garantie op Keralit gevelbekleding

Keralit gevelbekleding is ook nog eens erg betrouwbaar en waardevast. U krijgt maar liefst 10 jaar garantie! Wist u dat Keralit al meer dan 15 jaar probleemloos als gevelbekleding wordt toegepast en marktleider is in Nederland?

Keralit gevelbekleding Keralit gevelbekleding Keralit gevelbekleding

Kom naar onze showroom en bekijk deze prachtige, praktische oplossing in het echt of doe hier een aanvraag voor kleurmonsters!

Ik wil graag meer weten over Keralit

Keralit gevelbekleding