MB-Ferroline raamsysteem

Uniek design, ultraslank, elegant en comfortabele kozijnen!

Het MB-FERROLINE raamsysteem met warme afstandhouder is de perfecte oplossing voor de renovatie van monumentale gebouwen. Het juiste uiterlijk van de ramen blijft behouden door imitatie van het stalen schrijnwerk, terwijl tegelijkertijd bijzonder goede technische constructieparameters verzekerd zijn.

Met dit systeem kunt u verschillende typen naar binnen opengaande ramen (draai, kiep, draaikiep), naar buiten opengaande ramen (draai, uitzet) en vaste ramen construeren die zich naast hun perfecte warmte-isolatie kenmerken door bijzonder goede geluidsisolatie, wind- en waterdichtheid en hoge duurzaamheid.

Het idee achter MBFERROLINE is voor een groot deel gebaseerd op de technische oplossingen en accessoires van het systeem MB-86. Mede hierdoor zijn ramen van het systeem MB-FERROLINE uitermate geschikt ter vervanging van oudere typen ramen van staalprofielen, waardoor het uiterlijk vanaf de buitenkant vergelijkbaar blijft, terwijl tegelijkertijd de thermische isolatie aanzienlijk toeneemt.

Er zijn meerdere profieltypen beschikbaar die van elkaar verschillen qua uiterlijk. De zichtbare breedte van de aluminiumprofielen is zodanig aangepast dat er nauwelijks verschillen ontstaan in het uiterlijk van oude en nieuwe ramen. Gebaseerd op betrouwbare oplossingen en uitgerust met een volledige reeks nieuwe passende profielen kunnen wij met het systeem MB-FERROLINE constructies maken die ideaal aansluiten op het karakter van het gebouw.

 

 

 

AT Ferroline met neus 

Functionaliteit en uiterlijk MB-Ferroline raamsysteem:

  • Klassiek uiterlijk (met en zonder neusje leverbaar)
  • Hoge mate van warmte-isolatie door toepassing van technische oplossingen uit het systeem MB-86, twee profielversies beschikbaar die verschillen qua thermische isolatie: ST en SI
  • Hoge dichtheid tegen binnendringend vocht en lucht
  • Brede beglazingsmogelijkheden tot 61,5 mm
  • Beschikbaar structuren inbraak in de klas RC2
  • Toepassing van europrofielen voor bevestiging van het beslag maakt montage van het merendeel van het op de markt beschikbare beslag van gerenommeerde producenten mogelijk
  • Elke gewenste RAL kleur zonder meerprijs
  • Hoogglans, zijdeglans of stoere matte structuurlak

In combinatie met zijn superieure isolatiemogelijkheden biedt het systeem de perfecte harmonie tussen duurzaam materiaal, strak design en veeleisende architectonische uitdagingen.

Benieuwd geworden? Onze adviseur helpt u graag verder met uw aanvraag Ferroline of

Plan hier online uw afspraak!