Over ons

In 1937 gestart als dorpstimmerman zijn wij meer dan 70 jaar actief geweest in Friesland als bouwbedrijf. Vanaf 2009 is het bedrijf getransformeerd naar een gespecialiseerd toeleverings- en onderhoudsbedrijf voor de particuliere en zakelijke markt, waarbij de omschakeling is gemaakt van hout naar kunststof en aluminium producten.

Naast deze kernactiviteit bieden we inmiddels ook een breed scala aan aanverwante producten zoals:

  • Verkoop en/of montage kunststof goten
  • Verkoop en/of montage kunststof gevelbekleding
  • Verkoop en/of montage van hoog design steellook binnenkozijnen en -puien, wanden e.d.
  • Verkoop en/of montage van maatwerk raamdecoratie (voor zowel voor als tussen het glas)
  • Verkoop en/of montage van maatwerk zonweringen
  • Speciale daglicht oplossingen

Over ons gesproken….. naast het dealerschap van Kroon Kozijn zijn we sinds 2016 zijn wij ook exclusief dealer van ATOOM13. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van aluminium kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en vliesgevels. Wij zijn de partner in het NOORDEN voor kunststof en aluminium voor aannemers en particulieren, waarbij wij voor de particuliere markt niet alleen leveren, maar ook de montage, inclusief kant en klare binnenafwerkingen uitvoeren.

Daarnaast hebben wij nog een aantal exclusieve partner samenwerkingen met zeer toonaangevende leveranciers in binnen- en buitenland voor o.a. hor systemen, gootsystemen, bouwproducten, garagedeuren en daklichten.

Wij zijn met recht onderscheidend door onze directe, persoonlijke aanpak, bevlogenheid en echte passie voor dit mooie en duurzame vak! We zijn servicegericht, waarbij ook de nazorg hoog bij ons in het vaandel staat.

Meer weten over ons? Kijk dan hier voor onze referenties