Plissés

Plissés bestaan uit één laag gevouwen stof, die zich als een harmonica opvouwt wanneer deze wordt opgetrokken.  Onze collectie bied veel keuze in kleur en dichtheid van transparant tot (semi)verduisterend. Plissés zijn stijlvol, strak en daarnaast ook nog gebruiksvriendelijk.  Het stofgewicht van de gordijnen is erg licht waardoor ze gemakkelijk te bedienen zijn.

Voordelen plissé gordijnen:

  • Scherp geprijsd, een plissé op maat is leverbaar v.a. €128,-
  • Plissés zijn warmtewerend, vocht- en vuilafstotend en vlamvertragend
  • Grote keuze in kleuren, van transparant tot verduisterend
  • Een veelzijdig, stijlvol, strak, trendy en vooral een gebruiksvriendelijk product
  • U bepaalt zelf de hoeveelheid lichtinval met behoud van alle privacy
  • Perfecte klimaatbeheersing en een energiebesparend product
  • Een plissé is de ideale raamdecoratie voor iedere denkbare raamsituatie

Producten

Splendid Pliss Stofgroep: A/B (raamdecoratie in frame)

De KeJe Splendid Pliss is een uniek raamdecoratieproduct speciaal voor kunststof kozijnen, geïntegreerd ineen aluminium frame en wordt door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband bevestigd op de kunststof glaslatten van het kozijn.

Prijs vanaf: € 199,-  (600×600)

 

Splendid Pliss Stofgroep: C/D (raamdecoratie in frame)

De KeJe Splendid Pliss is een uniek raamdecoratieproduct speciaal voor kunststof kozijnen, geïntegreerd ineen aluminium frame en wordt door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband bevestigd op de kunststof glaslatten van het kozijn.

Prijs vanaf: € 212,-  (600×600)

 

KEJE ROLGORDIJN (rolgordijn in frame)

Het KeJe rolgordijn is een raamdecoratieproduct speciaal geschikt voor kunststof kozijnen, geplaatst in een aluminium frame. Aan de bovenzijde van het rolgordijn is een cassette geïntegreerd waarin het rolmechanisme met stof is opgelosten. Door middel van een kettingmechanisme kan het rolgordijn omhoog en omlaag worden bediend. Het rolgordijn bevindt zich tussen de glaslatten van het kozijn. De bediening van het rolgordijn is van boven naar beneden. De rolgordijn stoffen zijn leverbaar in twee varianten, namelijk doorschijnend of verduisterend. Elke stof is uitvoerbaar in 10 verschillende kleuren.

Prijs vanaf: € 128,-  (600×600)

KEJE DAY ‘N NIGHT (dubbele raamdecoratie in frame)

De day ’n night is een gecombineerde raamplissé welke speciaal gemaakt is voor kunststof kozijnen en wordt geplaatst zonder boren of schroeven. De day ’n night is voorzien van twee soorten stof naar keuze, bijvoorbeeld honingraatdoek (verduisterend) en niet doorschijnend plissédoek. Ideaal voor slaapkamers en wordt compleet geplaatst in een aluminium frame welke door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband op de glaslatten wordt bevestigd. Montage is hierdoor in enkele minuten gedaan. De plissés zelf bevinden zich tussen de glaslatten waardoor een nagenoeg vlak geheel ontstaat. Hierdoor kan het raam maximaal geopend worden. In de kiepstand blijft de day ’n night altijd strak tegen het glas zitten. Wanneer het raam gereinigd moet worden kan het eenvoudig verwijderd

Prijs vanaf: € 285,-  (600×800)

KEJE LATENDE (jaloezie in frame)

De KeJe Supplente is een stijlvolle combinatie van een geplisseerde hor en raamdecoratie in één. Het ene deel is voorzien van geplisseerd gaas, waarbij het andere deel is voorzien van een raamdecoratie stof naar keuze. Beide delen zijn geïntegreerd in een vast, aluminium frame waarbij het gaas en het stof door middel van een treklijst aan elkaar worden gekoppeld. De treklijsten zijn voorzien van het unieke vergrendelsysteem, waardoor deze in elke gewenste stand gepositioneerd kan worden. De KeJe Supplente is ideaal voor dakramen en naar buitendraaiende ramen. De Supplente wordt door middel van schroeven vastgezet op het kozijn. De bediening van dit product is top down / bottom up.

Prijs vanaf: € 199,-   (600×600)

Meer weten? plan hier uw afspraak  of  kom langs in de showroom