Duo- Rolgordijnen

Duo rolgordijnen, ook wel bekend als roljaloezie, is de absolute trend van dit moment. Een kamer met openheid of privacy, licht of juist donker; met een duo rolgordijn is het allemaal mogelijk. Duo rolgordijnen bestaan namelijk uit twee stoflagen die je ten opzichte van elkaar kunt laten bewegen. Een duo rolgordijn is een combinatie van sfeer en functionaliteit.

Voordelen van duorolgordijnen:

  • U regelt zelf hoeveel inkijk mensen hebben van buitenaf. Op die manier heeft u controle over uw eigen privacy
  • Omdat een duorolgordijn uit twee verschillende stoflagen bestaat, kunt u zelf eenvoudig de lichtinval regelen in uw huis
  • Een duorolgordijn is uitermate gebruiksvriendelijk, omdat u alles eenvoudig zelf aan kunt passen. Kiest u daarbij voor een stof die makkelijk schoon te maken is, dan hoeft u er alleen even een doekje langs te halen

Producten

Yana Rolgordijn

De Yana is een klassiek en functioneel rolgordijn die uw omgeving van een comfortabel, diffuus licht voorziet. Door de ruime variëteit aan stoffen, kleuren en motieven heeft de Yana een enorm spectrum aan toepassingsmogelijkheden. De Yana rolgordijnen worden standaard geleverd in een compact cassettesysteem en zijgeleiders welke gemonteerd worden op de glaslatten van de kozijnen, hierdoor is dit type rolgordijn uitermate geschikt voor alle ramen met het draai-kiep systeem.

Prijs vanaf: € 110,-   (80×50)

 

 

 

Yana Plus Rolgordijn

De Yana Plus is een innovatief en trendy rolgordijn die in ieder interieur, van klassiek tot modern een esthetische verrijking zal zijn. Door de degelijke afwerking krijgt ieder venster een luxe en sfeervolle uitstraling. Middels de combinatie van transparante en dichtgeweven banen reguleert u zelf op een eenvoudige wijze de transparantiegraad en lichtinval. De Yana Plus rolgordijnen worden standaard geleverd in een compact cassettesysteem en geleiders welke gemonteerd worden op de glaslatten van de kozijnen, hierdoor is dit type rolgordijn uitermate geschikt voor alle ramen met het draai-kiep systeem.

Prijs vanaf: € 158,-   (80×50)

 

 

 

Yana Dim Out Rolgordijn

De Yana Dim Out series zijn verduisterende rolgordijnen die door toepassing van een speciale coating direct zonlicht blokkeren en warmtewerend werken. Een ideaal rolgordijn voor ruimtes waar gehele duisternis gewenst is. Met de Yana Dim Out wordt de dag weer duister als de nacht. De Yana Dim Out rolgordijnen worden standaard geleverd in een compact cassettesysteem en geleiders welke gemonteerd worden op de glaslatten van de kozijnen, hierdoor is dit type rolgordijn uitermate geschikt voor alle ramen met het draai-kiep systeem en dragen de geleiders mede bij aan een goede verduistering van uw omgeving.

Prijs vanaf: € 128,-   (80×50)

 

 

 

Juno Plus rolgordijn

JUNO PLUS Rolgordijnen zijn bedoeld zijn voor kozijnen zonder een kiepsysteem. Bij JUNO Rolgordijnen heeft u daarom ook geen geleiders nodig. Indien gewenst zijn deze leverbaar in U-geleiders. De JUNO PLUS Rolgordijnen zijn leverbaar in een cassette in de witte kleur (kleurcode RAL 9010). De JUNO Rolgordijnen zijn leverbaar in diverse effen stoffen en stoffen met prints (de max. afmetingen zijn van 2400 mm tot 2600 mm breedte). De bediening van de JUNO  PLUS Rolgordijnen is eenvoudig dankzij de praktische kettingsysteem. Prijs v.a.: € 130,-  (80×50)

 

 

Meer weten? plan hier uw afspraak  of  kom langs in de showroom